Digital Ölprovning

På en digital ölprovning som leds av mig Micael Lysén kommer ni få en spännande och informativ smakresa med fokus på just öl. Jag har ett brett utbud av olika teman och jag kan självklart skräddarsy provningar efter era önskemål. Njut av en digital aktivitet full av både spännande smaker, intressanta anekdoter och ölhistoria.


Provningen pågår under ca 1-1,5  timme, beronde på tema och antal öl. En fullständig inköpslista tillhandahålls i god tid innan arrangemanget och ni ansvarar själva för såväl inköp som kylning av drycken inför provningen.


Fascineras av nya kunskaper och smakintryck och låt sammanhållning och socialt umgänge digitalt bli till en naturlig del av arrangemanget.

Så här går en digital provning till!

1.Bokning

Bestäm datum och tid för provningen. Jag ansluter till er egna mötesplattform så som Teams eller Google Meets. Jag har full tillgång till Zoom om ni inte har något eget.


2.Val av provning

Dags att bestämma vilken typ av provning ni önskar. Välj från mitt egna utbud eller så skräddarsyr vi ihop en provning helt efter era önskemål.

 

3. Lista med öl

När vi bestämt vilken provning vi skall göra, tar jag fram en lista med öl och eventuella tillbehör som ni får köpa in.


4.Beställa

Ni köper in ölen från Systembolaget.

Viktigt att notera! Då utbudet varierar kraftigt mellan Systembolagets butiker kan ni få lov att förbeställa en del av ölen, det gör ni enkelt på systembolagets hemsida. https://www.systembolaget.se/bestalla-och-handla/till-butik/

 

Är ni ett företag och ska hålla ett event brukar de flesta låta sina anställda köpa ölen och tillbehören själva, en del köper in och delar ut färdiga paket/lådor.


5. Förberedelser

Se till att ölen är väl kyld inför provningen, den får gärna vara kylskåpskall när provningen startar.

Ha gärna ett glas per öl redo, jag rekommenderar kupformade glas för bästa upplevelsen.

Koppla upp och anslut till provningen och ha gärna både webbkamera och mikrofon på.

Sätt er tillbaka och njut!